Vendégházunkhoz tartozik egy wellness-pihenőház is, szaunával és jacuzzival. Itt a Kedves Vendégeink kipihenhetik az egész napos városlátogatás, kirándulás utáni fáradalmaikat. A forró szauna, a kellemes pezsgőfürdő, a hangulat világítás és a relaxációs zene segít a teljes ellazulásban.

A pihenőházunkra kizárólagosságot biztosítunk, használatát az esti órákban javasoljuk! Ezen felül szálláshelyünkön tudunk biztosítani masszázst szakképzett gyógymasszőrünk által. Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket hogy a pihenőház külön térités ellenében vehető igénybe.

 

 Wellness Vendeghaz Eger14 Wellness Vendeghaz Eger25

 

Szaunázzon édes-kettesben

 

A forró szauna után pihenjen le egy kicsit, hallgassa a nyugtató muzsikát, majd masszíroztassa meg testét a pezsgőfürdő kellemesen langyos vizében, végül élvezze a meghitt hangulatot egy pohár egri bor társaságában.

Az egri wellness vendégház szinte egyedülálló módon kínál
az Ön számára kizárólagos szauna és jacuzzi használatot !szauna

Ha unja már a divatos és drága hotelek túlzsúfolt wellness részlegeit, zavarja hogy a többi vendég minden lépését figyeli, szeretne párjával a hotelek által kínált „mesterséges romantika” helyett egy pár valóban meghitt napot eltölteni, foglaljon szállást vendégházunkban és élvezze a wellness pihenőházunk által kínált különleges hangulatot. 

Pihenőházunkban szauna, pezsgőfürdő, relaxációs zene és hangulatvilágítás teszi teljessé a kikapcsolódást. A helységet egy időben kizárólag egy vendég ( és annak társasága ) használhatja. Különösen hangulatos a fürdőház esti órákban történő használata, amikor az üvegfalon beszűrődve a csillagok és a hold fénye mosolyogva tekint vissza ránk, miközben a pezsgőfürdőben ülve párjával egy kellemsen selymes egri bort kortyolgat.

 

* A pihenőház használatához, helyszíni időpont egyeztetés szükséges és külön térítés ellenében vehető igénybe.

 

Címkék: szállás eger, panzió eger, apartman eger, vendégház eger, hotel eger, eger szállás